Elise Jansen

Elise is zowel Humaan Massagetherapeut en shiatsumasseur, als Kynologisch Massagetherapeut, Shiatsutherapeut en Sportmassagetherapeut, met als specialisatie triggerpointtherapie, acupressuuur en (sport)voeding. Al jaren helpt zij in haar beide praktijken (Massagepraktijk Jala en KynoCompleet) mens en dier om weer in balans te komen. Daarnaast is ze regelmatig te vinden als humaan en kynologisch sportmasseur op diverse evenementen en coursings door heel Nederland, en geeft ze workshops.

Elise heeft voor de klas gestaan bij haar eigen opleidingscentrum voor kynologische massage, en is momenteel als docent verbonden aan opleidingscentrum Dogs in Shape. KynoCompleet levert en mede ontwikkelt ook lesmateriaal voor Dogs in Shape.

Natuurlijk blijft nascholing belangrijk: Elise volgt de opleiding tot fytotherapeut en Orthomoleculair Therapeut voor Honden.

Elise is aangesloten bij de internationale beroepsvereniging International Association of Animal Massage & Bodywork. Bij de IAAMB is de internationale code of ethics voor massagetherapeuten ondertekend.

Kijk hier voor meer informatie: CV