Kynocompleet

Praktijk voor Shiatsu & Massagetherapie voor mens en dier

KynoCompleet is begin 2014 opgericht en het bedrijf is daarna uitgegroeid tot een veelzijdig educatief centrum en praktijk voor massagetherapie. KynoCompleet wordt geleid door Elise Jansen, kynologisch en humaan massagetherapeut & shiatsumasseur, met veel ervaring in het werkveld. Vanaf juli 2018 is de massageopleiding overgedragen aan collega-opleider Dogs in Shape (Jørna van Wingerden). Het lesmateriaal voor de opleiding van Dogs in Shape wordt geleverd en mede ontwikkeld door KynoCompleet, daarnaast is Oosteind een leslocatie voor de opleiding van Dogs in Shape Academy.

Je kunt bij KynoCompleet terecht voor een behandeling voor je hond op het gebied van therapeutische massage, Shiatsu, Reiki, voeding, fytotherapie en hersenwerk. Ook workshops, lezingen of privétrainingen behoren tot de mogelijkheden. KynoCompleet is geaccrediteerd door de internationale beroepsvereniging International Association of Animal Massage and Bodywork (IAAMB). Workshops, lezingen en lessen worden gegeven op onze eigen moderne en ruime locatie in Oosteind (Noord-Brabant).

KynoCompleet is daarnaast ook verkooppunt voor Barf Menu en Carnibest (op aanvraag). Voor onze bezoekers en studenten is er tijdens de lessen een mogelijkheid voor het aanschaffen van natuurlijke snacks. Voor vragen over locatie Oosteind, verhuur van de locatie, of over activiteiten van KynoCompleet mail je naar info@kynocompleet.nl (Elise Jansen)

Kijk voor massage bij de mens op Massagepraktijk Jala