Doel & Visie

logo KC                                                                                                      
 

KynoCompleet verzorgt een volledig aanbod voor mens en hond

Visie KynoCompleet:

KynoCompleet heeft jarenlang professionele opleidingen tot Kynologisch Massagetherapeut, Kynologisch Shiatsutherapeut en Kynologisch Sportmassagetherapeut verzorgd. Deskundige en gedreven (vak)docenten gaven de opleiding, die bestond uit gevarieerde en leerzame modules en daarnaast praktijkdagen, workshops en lezingen en mogelijkheden om ervaring op te doen in het werkveld.

De hond en de mens achter de hond stonden en staan hierbij centraal. Met diverse deskundige verdiepingen, onder andere op het gebied van gedrag, Oosterse behandelwijzen, natuurgeneeskunde, voeding en training: mentale en fysieke activiteiten voor de hond, maar ook met nieuwe en uitdagende activiteiten voor het team van hond en baas samen!

Werkwijze:

De opleiding wordt per 1 januari 2019 verzorgd door Dogs in Shape, waarbij KynoCompleet het lesmateriaal levert. Daarnaast geeft KynoCompleet nog steeds regelmatig korte cursussen, workshops en clinics op het gebied van (kynologische) massage, Shiatsu, Reiki, beweging, voeding & fytotherapie. Het doel is om enthousiaste en gedegen professionals op te leiden die creatief, met passie en inzicht werken, en niet alleen strak volgens het boekje. Daarnaast is er ruimte voor iedereen die meer wil weten over de hond om een workshop of cursus te volgen. Respect voor het dier en de mens achter het dier staat hierbij voorop.