Doel & Visie

logo KC                                                                                                      
 

KynoCompleet verzorgt een volledig aanbod voor mens en hond, in samenwerking met Jala Fit & Healthy

Visie KynoCompleet:

KynoCompleet heeft jarenlang met heel veel plezier professionele opleidingen tot Kynologisch Massagetherapeut, Kynologisch Shiatsutherapeut en Kynologisch Sportmassagetherapeut verzorgd. Deskundige en gedreven (vak)docenten gaven de opleiding, die bestond uit gevarieerde en leerzame modules en daarnaast praktijkdagen, workshops en lezingen en mogelijkheden om ervaring op te doen in het werkveld.

De hond en de mens achter de hond stonden en staan hierbij centraal. Via diverse deskundige verdiepingen, onder andere op het gebied van gedrag, Oosterse behandelwijzen, natuurgeneeskunde, voeding en training, mentale en fysieke activiteiten voor de hond, maar ook met nieuwe en uitdagende activiteiten voor hond en baas samen, werd (en wordt) gewerkt aan honden die zowel fysiek als mentaal fit zijn. De opleiding wordt per 1 juli 2018 verzorgd door Dogs in Shape, waarbij KynoCompleet het lesmateriaal levert.

Werkwijze:

Het is mogelijk om je hond te laten behandelen (Shiatsu & massage, Reiki) of om een orthomoleculair voedingsconsult aan te vragen. Daarnaast geeft KynoCompleet nog steeds regelmatig korte cursussen, opleidingsdagen en clinics op het gebied van (kynologische) massage, Shiatsu, Reiki, orthomoleculaire voeding & fytotherapie. Het doel is om enthousiaste en gedegen professionals op te leiden die creatief, met passie en inzicht werken, en niet alleen strak volgens het boekje. Daarnaast is er ruimte voor iedereen die meer wil weten over de hond. Respect voor het dier, en de mens achter het dier, staat hierbij altijd voorop!